İlçe danışma toplantısına İl Başkanı Orhan Atan, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu il, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Arhavi CHP İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı yaptığı konuşmasında, seçim sürecinde yapılan çalışmalardan bahsetti.

14 Mayıs Genel Seçimlerinde yapılan çalışmalar sonucunda alınan oy oranlarını açıklayan Özyazıcı, “100 seçmeni ilçemize taşıdık gidiş dönüş ücretini karşılayarak partimizin oyunu yükseltmeye çalıştık. Milletvekilliğine 4 bin 445 cumhurbaşkanlığında 6 bin 144 ikinci turda da 6 bin 518 oy aldık. Bu alınan oy yeterli midir? Önümüzdeki mahalli seçimlerde daha fazla oy alabilmek için birlik beraberlik içerisinde birbirimizin eksiklerini tamamlayarak daha çok çalışarak hedefe ulaşmamız şarttır.” dedi.

chp toplantı 1

Yaşam Tarzı Müzesi yeni ürünlerle zenginleştirildi Yaşam Tarzı Müzesi yeni ürünlerle zenginleştirildi

Zam zulüm bu ülkenin kaderi olmaması gerektiğini belirten Özyazıcı, “Zam, zulüm bu ülkenin kaderi olamaz. Sarayın hükümeti işimizi, aşımızı, özgürlüğümüzü elimizde almaya çalışmaktadır. Üç beş maaş alanlar ve adrese teslim ihalelerle yandaş zenginler yaratılıyor. Her gün daha çok yoksullaşarak fakirliğe, işsizliğe mahkum ediliyoruz ve bunu anlamak istemeyen bir kesim var. Halkımızın refah mutluluğu çocuklarımızın aydınlık geleceği barış içerisinde yaşanabilir bir dünya özlemi çağdaş bir hukuk devleti gibi yönetilen özgür demokratik bir Türkiye umuduyla herkesi Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde birlik olmaya çağırıyorum.” diye konuştu.

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası