Deniz Yıldızı Kurum ve Kuruluşlar Arası pazartesi günü başlayacak olan Futsal Turnuvası kura çekimi ve teknik toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Artvin Şube Başkanı Egemen Çetin, turnuvanın tüm gelirinin Deniz bebek için bağışlanacağını söyledi.

AÇÜ’de Şampiyon MYO AÇÜ’de Şampiyon MYO

Çetin yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “20 bir kurum ve kuruluşun temsilcisi huzurunda Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Konferans salonunda yapıldı. Böylesine anlamlı bir Turnuvanın koordinasyonunu Dernek olarak üstlendik, şehrimizin evladı SMA Tip-1 Kas hastası olan Deniz bebek için güzel bir organizasyon planlıyoruz bu etkinliğin tüm gelirini daha önce ilan dada belirttiğimiz gibi Deniz bebeğin yardım kampanyasına bağışlayacağız. Bu turnuvaya katılım hassasiyeti gösteren tüm paydaşlarımıza özellikle Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran ve tüm kurum amirlerimize şükranlarımı sunuyorum.”

Toplantı, oyun kuralları takımların talepleri ve fikstür çekimi yapıldıktan sonra çekinilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Turnuvanın ilk müsabakası 18 Eylül 2023 Pazartesi günü Merkez Spor Salonunda 19.30'da oynanacak.

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: Editör Masası