2 bin 540 rakımlı Sahara Milli Park alanında yapılan festivalde sportif, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler renkli anlara sahne oluyor.

Festivalin açılış programında konuşma yapan Belediye Başkanı Nihat Acar, ilçenin köklü geleneklerini sürdürmeye devam edeceklerini kaydetti.

24 Kasım Öğretmenler Günü coşkusu yaşandı 24 Kasım Öğretmenler Günü coşkusu yaşandı

sahara 29 (5)

29-30 Temmuz 2023 tarihlerinde devam edecek olan 31. Şavşat Sahara Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Şavşat Gençlik ve Spor Kulübü tarafından voleybol turnuvası, masa tenisi turnuvası, halat çekme yarışması, bilek güreşi yarışması ve ok atma etkinliği yapılacak.

sahara 29 (4)

Festivalde yörede yapılan el sanatları ürünleri, yiyecekler ve çeşitli kurslarda yapılan ürünlerin stantları yer alıyor.

Festivalde Neslihan Özaltun, Minaya Hüseynova, Nihat Akdemir, Armağan Ekinci, Burhan Parlak, Pınar Çelik, Filiz Yıldırım, Cesur Demir ve Ümit Karabiber konserleri ile de katılımcılara eğlenceli anlar yaşatılacak.

sahara 29 (1)

Artvin Halk Oyunları gösterilerinin yanı sıra Trabzon Yöresi halk Oyunları Ekibinin de katıldığı festivalde, tulumlar eşliğinde horonlar oynanacak.

Haber: Çiğdem ARSLAN

Editör: Editör Masası